EFOP-4.2.2-16-2017-00001 „Skill laborok fejlesztése”

Kedvezményezett neve: Állami Egészségügyi Ellátó Központ (konzorciumvezető)
Szerződött támogatás összege: 8 000 000 000 Ft
Ebből a Debreceni Egyetemre jutó összeg: 800 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.08.31.

 

Az EFOP-4.2.2-17-00001 „Skill laborok fejlesztése” kiemelt projektben az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (konzorciumvezető), a Debreceni Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Pécsi Tudományegyetem alkot konzorciumot. A három vidéki orvosképzőhely összehangolt egyetemi skill labor eszközparkot alakít ki. A konstrukció keretében a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar skill laborjaiba (Interaktív Orvosi Gyakorlati Központ, Sebészeti Műtéttani Tanszék) közel 740 000 000 Ft értékben beszerzésre kerülő korszerű és széles körű eszközpark több diszciplína számára teszi majd lehetővé a különböző modellek, magas hűségű páciens szimulátorok és speciális szimulációs eszközök révén a gyakorlati oktatás bővítését.

Az ÁEEK 16 kiemelt kórházban hoz létre az egyetemi központoknál alacsonyabb szintű felszereltségű skill laborokat. Ezek oktatási szakmai felügyelete, a képzők képzése a Debreceni Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Pécsi Tudományegyetem között oszlik meg. Egyetemünkhöz a projektben Miskolc (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház), Nyíregyháza (Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház, Jósa András Oktatókórház), Eger (Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet), Salgótarján (Szent Lázár Megyei Kórház) és Tatabánya (Szent Borbála Kórház) tartozik.

A Konzorciumvezető közleménye

 

Frissítés dátuma: 2018.07.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.