yoUDay - visszaszámlálás

2016, szeptember 28 - 10:46
Már csak néhány óra, és kezdetét veszi az ország első stadionshow-ja. Pillants bele a kedd esti főpróbába és egy apró részletet is mutatunk! Éld át velünk, mert az egyetem napja, a Te napod!

Különleges látványelemek, egyedi fény-, és hangtechnika, speciális koreográfiák, ezer résztvevő összehangolt munkája – a show minden eleme a helyére került tegnap este a Nagyerdei Stadionban tartott főpróbán. A szervezők az utolsó simításokat is elvégezték, hogy a Debreceni Egyetem napján, a yoUDay-en soha nem tapasztalat élményben legyen része a húszezres közönségnek.

Egy olyan estén, ahol az egyetem és a város vezetői „nemcsak” beszédet mondanak, ahol a sztárok, az intézmény hallgatói és sportolói mellett rendhagyó módon a nézők is főszereplőkké válhatnak. Hogy a Debreceni Egyetem és barátai együtt élhessék át: milyen egy valódi közösség tagjának lenni!

A meglepetésekre csak este 7-kor derül fény, de egy apró elemet már megmutathatunk: a Debreceni Egyetem Multimédia Kompetencia Központ és a Sajtóiroda közös kisfilmjét, ami szerepel a kétórás műsorfolyamban. A videó 19 órakor debütál a yoUDay-en.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.