Megjelent az Egészségközpont Magazin

2020, december 31 - 15:01
A Debreceni Egyetem Klinikai Központ ismeretterjesztő magazinja ezúttal online formában érhető el. Az ősz-téli lapszámban olvashatnak többek között a koronavírus elleni szerek hatékonyságáról, a családcentrikus koraszülött-ellátásról és a maszk alatti bőrápolásról is.

A főként a betegségmegelőzésre, az egészséges életmódra fókuszáló magazin cikkei olvasmányosan, közérthetően szólnak a testi-lelki egészségről, az emberi testről, a szűrő és a klinikai vizsgálatokról, az elsősegélynyújtásról, és a rehabilitációról. 

Ízelítő a legfrissebb számból:
-Hatékonyak és biztonságosak a koronavírus elleni gyógyszereK
-Petefészekrák: nagyobb a túlélési esély, ha sikeres az első műtét
-Különleges segítség koraszülött babáknak és szüleiknek
-Bőrápolás a maszk alatt
-ÚJ ROVAT: Legendák és ifjú tehetségek
-Mindenki egyért, egy mindenkiért
-Civilben: „Hiányérzetem van, ha nem festhetek” 

A lap digitális változata (pdf és lapozható formában) itt érhető el. 

Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.