Csodás egyetem

2020, október 29 - 15:03
A Debreceni Egyetem Főépülete és hallgatói is szerepet kaptak a 2020-as Csodás Magyarország kampányfilmben. A Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából készült alkotás már elérhető a youtube-on.

A Magyar Turisztikai Ügynökség két éve indította azóta is folyamatosan bővülő videótárát azzal a céllal, hogy bemutassa Magyarország különböző tájegységeinek szépségét, és felkeltse az itthoni és a külföldről érkező turisták érdeklődését hazánk, így Debrecen értékei iránt.

A forgatócsoport nyár végén járt a városban, és természetesen a Debreceni Egyetemen is, ahol a hallgatói életképek mellett a Főépület éjjeli díszkivilágítását is megörökítették.

A kisfilm már elérhető a https://www.youtube.com/watch?v=vB0v1VSL_84 oldalon és sugározzák az országos tévécsatornák is.


Sajtóiroda - BZs


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.